torsdag 4 oktober 2012

Tillbaka på träningsplanen!

Med strålande fint höstväder och en träningsmotivation som var hur stor som helst, var det ju bara att köra på. Vi har kört vårt första lydnadspass sedan breaket, och det var något alldeles extra. En underbart taggad hund som var en dröm att träna. Inte ett ENDA frustrationsskall och en härlig inställning till att vilja göra rätt. Kan även säga att jag skötte mig lika exemplariskt, och det är ju den kombinationen som måste till. Det blev även en del grisryck från Charlies sida, och det är ett tydligt tecken på att VI ÄR TILLBAKA! 

Vi tränade på vår nya position i fria följet, förståelse för rutan, gripande av apportbock samt fjärrdirigering. Känslan var enorm och glädjen var om möjligt ännu större.
Om man snor apportbocken och springer iväg (som man inte får), MEN lägger sig i rutan (vilket alltid är bra) så borde man väl komma undan? /Charliebali
Det verkar fungera rätt bra faktiskt... :) 

Härligt att ha hittat tillbaka till glädjen och att finna den egna anledningen till varför man håller på med detta! Helt enkelt för att det är så fruktansvärt roligt :) 

5 kommentarer:

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!