torsdag 28 oktober 2010

Lynga skogen!

Vädret har ju inte varit på topp idag heller - iallafall inte i Falkenberg - så när jag kom hem tog jag på mig FULL regn-utrustning och åkte ut till Lynga skogen!

Men det kom inget regn alls utan solen kom faktiskt fram - underbart - och vi fick en super mysig promenad tillsammans! Charlie fick söka efter spårpinnar och apportera in till mig, målet är att han ska lära sig plocka upp apporter i spåret så småningom. I slutet fick han ett litet spår med en pinne i - som plockades upp och levererades i hand - och Charlies stolthelt var helt enorm - mattes också förstås!!

Var med om en liten panikupplevelse också.... Tog lite kort längs vägen och när jag kommit halvvägs så hittar jag inte kameran... HJÄLP!! Börjar gå tillbaka och letar febrilt och tillslut så ligger den där - ca 20 cm från en vattenpöl - det var en enorm lättnad att den främst var tillbaka men också att den faktiskt fortfarande fungerade! Fanns ju en hel del vattenpölar längs vägen kan man säga... :)










Fin natur!




Nöjd kille med sin spårapport!

4 kommentarer:

  1. Lyngaskogen är mitt favoritställe...Under året som jag hade det jobbigt när jag var sambo var det min och Monas tillflyktsort, man blir lugn och harmonisk där!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är en riktigt fin skog!

    SvaraRadera
  3. jag som är en riktig halmstadtös sedan urminnes tider vet inte var Lyngaskog ligger!? om ni inte menar strandskogen vid Vilshärad/Lynga.. men det är inte där du menar va?

    SvaraRadera
  4. Karin: haha jag kanske säger fel oxå ;) men jag menar skogen i haverdals naturreservat, bakom haverdals golfbana! Det står lynga där!

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!