måndag 4 augusti 2014

Vill stå i rampljuset

Ni kanske minns att jag skrev om hur Tyra härmade Charlie i en del saker, bland annat att hon går upp i varv när det kommer folk. Men jag kan säga att här har Charlie verkligen fått obefogad kritik!

Tyra bryr sig egentligen inte jätte mycket om när det kommer folk. Är hon själv hemma kan hon totalt ignorera att det kommer gäster. Men om Charlie är med så är det OTROLIGT viktigt för henne och hon fullständigt trycker sig fram och när man studerar henne så ser man att hon kämpar med en uppgift.
Skymma andra för att själv synas!

Tyra bryr sig inte om de som kommer, men hon bryr sig extremt mycket om att vara i rampljuset och att ingen ska få hälsa på Charlie! Hon knör sig fram och hon gör vad som helst för att ALL uppmärksamhet ska riktas mot henne. Vi har sedan sessans ankomst fått frågan säkert hundra gånger "Är Charlie svartsjuk nu när ni har en till hund?". Vi har svarat nej varje gång, helt enkelt för att den som är svartsjuk är Tyra! Sedan har hon ju en storebror som är det snällaste på denna jord, så han backar varje gång och låter henne spegla sig i glansen från all uppmärksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!