tisdag 10 mars 2015

NY PLATS - svagheter kommer fram

Idag tog vi med hundarna till Eriksberg, vilket är området där vi bodde innan vi flyttade till huset. Det är lika kul varje gång vi är tillbaka då Charlie känner igen sig så. Han vet exakt vart vi ska gå, och han vill alltid fram till gamla lägenhetsdörren och kolla läget. Det var skönt att få lite miljöombyte för oss alla!
Vi passade på att stanna till vid gräsplanen för att köra lite lydnad med Tyra. Höll oss precis bredvid strandpromenaden, där det alltid går folk hela tiden. Testade av fotgåendet och det började lite trevande. Dock kändes det mycket värre än vad som syns, för på filmen så ser det faktiskt helt okej ut, även på de ställen där det kändes rätt kasst. Tog en kort paus och gjorde en inkallning - där allt var bra utom ingången - och kände sedan att jag fick till rätt känsla i kroppen. Det gjorde skillnad, och resten gick riktigt bra.

Träningen blev faktiskt helt perfekt, för vi fick till träning på det som är svårast för Tyra, vilket är störning på håll. Det hon tyckte var svårast var när det kom cyklister förbi. Får försöka bli bättre på att få till mer sån här träning, för det är precis vad vi behöver träna på just nu.

Utmanade henne i slutet och gick ut på cykelbanan, vilket hon klarade jätte bra, med tanke på vad svårt hon tycker att det är.  Mattes lilla guldhund!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!