torsdag 12 juli 2012

Vi tar alltid med oss regnet ner till Halmstad

Igår var vi tillbaka på Kungliga Hundar och Charlie fick sitt tredje simpass. Nu fick han simma utan flytväst och vi varvade mellan att simma runt i hela poolen och att simma i åttor. Det märktes att det var tyngre att simma utan flytväst. Framför allt de gånger han försökte klättra på kanten, för då sjönk han... Men det gav honom en ganska bra läxa om att man måste simma för annars hamnar man på botten :) Han fick simma 2x5 minuter även denna gång, med bara ca 30 sekunders vila emellan.

Åkte därifrån ner till Halmstad för hälsa på Elin, Tessan och Tim. När vi kom fram var det ingen hemma, och då regnet öste ner fick det bli en bilresa genom Halmstad. Upptäckte att Halmstad inte är värst stort, man hinner iallafall se hela stan ett antal gånger på 50 minuter!

Kollade in vår gamla lägenhet på Nissastrand

Hade sedan en trevlig kväll med ovannämda sällskap plus söta Ida. Blev bjuden på plockmat och jordgubbar. Under kvällen fick jag lära mig att man tydligen nu ska köra Instagram på ajfånen. Så nu har man det med!

Charlie hemma hos Elin och Tim

Efter midnatt åkte jag och Charlie ut mot Öppinge. Där checkade vi in i Bailys Gäststuga, där sover vi lika gott varje gång! Mysigt när regnet smattrar på taket och vi båda kryper ner under täcket, då somnar man rätt snabbt.


Efter lite skönhetssömn gick vi in till Hanna på morgonen, där hon bjöd på nybakat bröd och en göttig frukost.


Som ALLTID när jag åker till Hanna för träning så ÖSER regnet ner. Det slår i princip aldrig fel... Så där satt vi och försökte se en ljusning på himlen, men det gick åt helt fel håll och åskan slog till istället. Det är kul att träna hund, men inte så kul att man ger sig ut i sånt skit väder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!