måndag 31 oktober 2011

Första söket och nervpirrande hockey

Vi började söndagen med att åka ut till stugan. Den lilla ekan skulle upp på land - vilket killarna fick jobba med - medan jag och mamma tog en promenad i skogen med den lille. När vi var klara gick vi åter bort mot skogen för Charlie skulle få göra sitt första sök. Mamma, pappa och Daniel vallade av ett ca 20x15 meter stort område som jag och Charlie inte såg. Daniel gick sedan in i rutan bakifrån och gömde sig ordentligt. Charlie skickades på leta och han är så duktig och använder ALLTID bara näsan när han söker. Dock blev han skit skraj när han hittade Daniel - han letade nog efter en leksak eftersom det är alltid så vi gjort förut - men efter några sekunder så inser han att det är ju husse som ligger där och då blev han så lycklig :)

Pappa ror båten till den lilla stranden

Grabbarna jobbar


Sedan bar det av hemmåt och då kom mormor på besök. Allt var som vanligt och mormor hann inte mer än genom dörren innan hon stod och matade Charlie med skinka - enda gången Charlie får en massa gotte utan att behöva göra ett skit - och ni kan tro att den lille var mallig! Vi åt lunch - kladdmakaroner med falukorv som jag önskat - och efterrätt. 

På eftermiddagen var sedan dags för lillebror att spela hockeymatch! Det var så längesedan jag såg honom spela och ni anar inte hur KUL det är att se på!! Matchen var sjukt spännande och lillebor var super duktig. Det var nervpirrande ända tills slutsignalen gick och då Hammarö stod som segrare var vi naturligtvis glada!

Lillebror närmast kameran med nr 6 på ryggen

SEGER!

Efter matchen åkte vi hemåt mot Göteborg. Vi stannde i Mellerud och fick lite kvällsmat och hämtade upp Eva innan vi fortsatte hemåt. Det blev en sen kväll då vi inte var hemma förän vid halv tolv. 

Helgen hemma har varit riktigt bra. Det är så skönt att komma hem och bli lite ompysslad ;)

1 kommentar:

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!