söndag 13 maj 2012

2:a pris Åmåls Bk

Idag har vi tävlat i Åmål. Charlie var jätte duktig och jag var så nöjd när vi gick ut. Tyvärr var domaren inte med på det tåget... Man ska inte klaga på domaren men vi förtjänade bättre betyg! Vissa poäng är jag helt med på, men INTE på linförigheten, inkallningen och hoppet.

Han delade inte ut mer än max 9 till något ekipage och jag lovar att det var flera som förtjänade en 10:a här och där!

Känns väldigt bittert när vi gör en sådan fin tävling men ändå får så dåliga poäng.

Är så nöjd med min lille och framförallt då uppladdningen inför den här tävlingen inte varit ett dugg bra. Tävling i fredagskväll och sedan fullt ös i Mellerud med kalas och inte en stund av lugn och ro. Så att han trots detta är med mig, lyssnar och anstränger sig är så himla BRA gjort. Han var så trött efteråt, men det var inget han visade på plan. Älskade vovve som verkligen jobbade för sin matte idag!

Vi blev tvåa i dagens tävling, men det spelar ju ingen roll alls :) Men en stor pokal fick vi!

Tack mamma och pappa för att ni kom och stöttade :)

Idag skiter vi i poängen och fokuserar på att våran prestation faktiskt var jätte fin. Och framför allt på att våran team känsla börjar bli otroligt stark!

2 kommentarer:

  1. Vi hade tvärtom dålig känsla, men betyg som räckte hela vägen. Känsla slår dock poäng ÖVERLÄGSET. Njut av eran fina prestation och glöm poängen.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Bra där, håll kvar känslan om att ni faktisk gjort ett skitbra jobb, håll focus så du inte tappar känslan!
    Bra jobbat, det finns fler tävlingar, nu börjar du hitta hur du ska vara på tävling i energi! Sen kommer resten.... som SM! Grattis Kram

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!