onsdag 23 maj 2012

Bort från vattnet och in i skuggan

Vaknade tidigt imorse - som vanligt - trots att jag inte var i säng för än vid halv två inatt. Men låg kvar och slöade ända tills klockan 10. Bara för att låta huvudet vila lite!

Tog sedan en promenad med den lille. Vi stannade vid några stora träd och tränade lite i skuggan. Det är ju så otroligt varmt - så gött - men det blir svårt när den lille får godis, för då blir han så törstig. Men vi tränade bara ett micropass, så det gick bra. Började med platsliggningen där han låg super fint, skönt att framstegen kommit tillbaka så snabbt. Det känns inte riktigt säkert än, men det var en STOR skillnad på hans aktivitetsnivå idag. Han låg lugnt och ljudade ingenting.

Körde sedan igenom lite av varje i extremt korta frekvenser med mycket belöning, vilket fick honom riktigt på tårna. Så att bara sätta sig i fotposition gav utdelning varje gång idag. Planen var att göra det idag, samt göra samma sak imorgon, för att få honom riktigt med även i transporterna.

Promenaden tog vi sedan uppe i skuggan idag. Brukar ju alltid gå nere vid vattnet då det är så fint där, men där stekte solen nåt kopiöst, så idag höll vi oss uppe vid husen och den sköna skuggan!


Nu ligger Charlie och sover under bordet på balkongen, för min del blir det lite lunch och sedan bär det av till jobbet!

2 kommentarer:

  1. Skönt att lugnet hittade tillbaka så snabbt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen riktigt skönt. Nu funkar det iallafall när vi är sjävla, så får vi hoppas att det även funkar vid en seriös platsliggning!

      Radera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!