onsdag 13 juli 2011

Charlie hittade flaskpost!

När alla - vi och våra goa grannar - slutat jobbet packade vi in oss i våra båtar och styrde kosan ut på havet! Daniel och Therese i deras båt och vår lilla familj i våran pärla. Vi åkte till baksidan av Asperö där vi la till - vilket gick väldigt bra! - och sedan satt vi och fikade och njöt av tillvaron :)

Sååå underbart att kunna göra såna här små turer mitt i veckan, det är verkligen livskvalité! Vädret överraskade då solen kom fram, det var dock inte så varmt - en vanlig svensk sommarkväll kan man säga!

Packar upp

Fina båtar!

Charlie med en "liten" pinne

Grabbarna gick runt och tittade lite på den lilla ön men Charlie kommer flygande tillbaka i en jädra fart. Han hade hittat en flaska och det skulle han naturligtvis visa upp för sin matte illa kvickt! Det som var så coolt var att han hittat FLASKPOST!
Det var riktigt svårt att öppna det ihoprullade pappret, tyvärr vart vi lite besvikna då det inte stod något i det... Det stod "katter" samt var ritat en kompass. MEN det som var spännande var att det var daterat till 2003! Det har alltså legat där i 8 år - !!!!! - vilket är häftigt!


Vi var inte kvar så länge då vi - läs jag - ville hem för att se damernas fotboll. Vi hann inte hem till starten men det finns radio i båten så vi kunde följa matchen ändå!

Det blev en fin kväll

Therese och Daniel i deras fina båt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!