söndag 3 juli 2011

Kalas i Mellerud!

På fredagskvällen fick jag feber och det var tungt att jobba.... Var riktigt orolig att jag skulle vara så dålig dagen därpå så jag skulle missa kalaset i Mellerud. På lördagsmorgonen hade jag fortfarande feber och det var riktigt slitit.... Men efter lunch kände jag mig bättre - jag vägrade missa kalaset helt enkelt - och jag lyckades flexa hem en timme tidigare.

Framme i Mellerud var det ett super trevligt kalas! Mina föräldrar kom dit - så gott att se dom - och naturligtvis va det en massa annat folk där. Eva fick massor av presenter och hon bjöd på god mat. Vi hade riktig tur med vädret så vi kunde sitta ute hela kvällen. Framåt kvällen tog vi för oss av mat-bord än en gång, så man kan - lungt - säga att vi var mätta!

Födelsedagsbarnet med en smarrig tårta!

Jag och bästa mamma!

Farbror Michael och min pappa!

Någon som imponerade stort på mig var CHARLIE! Han har förändrats som hund väldigt mycket senaste tiden. Han kan nu slappna av HELT i de flesta situationer. På detta kalaset somnade han mitt i allt - och det var mycket folk - men han såg till att hela tiden vara nära mig och Daniel och då var allt lugnt.

Bildbevis!

På kvällen gick jag och Daniel bort till en förfest. I Mellerud var det denna helgen något som heter Kanalyran och det är typ det största som händer i den lilla byn varje år :) När Daniel och hans killkompisar drog upp på Wärs - nattklubben - så gick jag hem och somnade som en stock.

Imorse åkte jag tillbaka till Göteborg och har sedan jobbat kvällen. Medans vi har varit borta har Hanna & Lisbeth lånat våran lägenhet. Dom har varit på hundtävling där dom vunnit presentkort på en hundmassage samt i en hundbutik och dessa hade dom lämnat kvar till mig. Samt att Charlie ska få ett eget designat halsband utav dom! Tusen tack tjejer och stort grattis till era grymma framgångar på tävlingsbanorna i helgen! Ni är alltid välkomna att bo hos oss när ni ska tävla här i närheten!

Charlie har verkligen undrat vad det har varit för några här i lägenheten. Han har luktat, luktat och luktat! Speciellt i hans säng - där jag läst på facebook att en schäfertik sovit - så inte konstigt att det luktar MUMS!

Nu får det bli sängen för imorgon väntar ett dagpass. Men sedan är jag äntligen ledig - i två dagar dessutom. Den här veckan längtar jag bara till helgen, för då mina kära vänner kommer det hända grejjer ;)

2 kommentarer:

  1. Tack för lånet! Vi fick två presentkort till, som vi skickr till dig.

    Glöm inte kolla ut ditt halsband :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Wow ännu mer presentkort :)
    Ska kolla ut halsband imorgon! Kram!

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!