måndag 11 juli 2011

Kvällsmat på havet

Under eftermiddagen förberedde jag lite kvällsmat och så fort Daniel kommit hem från jobbet tog vi båten ut på havet. Vi tuffade runt och upptäckte skärgården precis utanför hamninloppet. Vi kollade vart alla prickar finns, helt enkelt vart man kan köra och inte. Vi körde även in en sväng vid Brännö och kollade lite :)

Jag körde mesta delen av tiden idag, Daniel är riktigt bestämd med att även jag ska kunna köra båten i alla lägen... jag var livrädd flera gånger och skrek både det ena och det andra! Men tack vare min lugna pojkvän så fick jag fint reda ut situationen och det gick ju faktiskt bra ;)

Kvällsmaten bestod av mackor med stekt ägg - mumma - som vi intog när vi tuffade på utsidan av Asperö. På vägen hem fiskade Daniel lite och han fick en söt makrill, som han slängde i igen då det var rätt liten - men den hann med att bajsa på båten först!




När vi kom hem tog vi med den lille till gräsplan för lite lydnadsträning och bus. Han var även idag jätte duktig! Linförigheten var riktigt bra idag och det verkar som att ju mindre träning desto bättre går det :) Tråkigt för mig som älskar att traggla men en stor del av sporten är ju att hitta rätt träningsteknik för just sin hund!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!