lördag 16 mars 2013

Dags för nörderi

Charlie och Pelle har skött sig exemplariskt under natten. Sovit som prinsessor har vi gjort alla fyra! Nu väntar snart frukost och sedan drar träningen igång! Behöver jag säga att vi är taggade?!

2 kommentarer:

  1. Hej Linda!

    Det är verkligen en jättefin blogg du har och Charlie inget mindre. Hittade din blogg idag och har redan läst en massa inlägg, bland annat ett där du skriver om hur Charlie är väldigt duktig på att gå i koppel. Att han varken drar eller viker av från din sida. Jag undrar om inte du kan skriva eller lägga upp en video på hur du lärde honom att gå så fint i koppel? Skulle verkligen uppskattas för jag har själv en hund på 10 månader och det känns som vi testat allt men hon fortsätter dra. Tips?

    Mvh Christine

    SvaraRadera
  2. Hej Christine!
    Tack så mycket :)

    Charlie har inte alltid kunna gå bra i koppel, men när vi bara bestämde oss för att inte krångla till det så var det löst på en sekund. Han får helt enkelt inte dra i kopplet, och gör han det så säger vi till honom. Behövs det så tar jag honom i nackskinnet. Idag räcker det att jag harklar mig lite om han skulle råka dra i kopplet. Han vet att han måste uppföra sig och han gör det för det mesta :)

    Lycka till med din valp!
    / Linda

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!