söndag 24 mars 2013

Välkomnar våren

Underbart väder ute och vi har välkomnat våren genom att sätta på det färglada halsbandet. Har tagit en långpromenad följt av lydnadsträning på gräsplanen. Charlie briljerade på rutan, då jag försökte störa ut honom med extra koner, men den gick han inte på. Ett fritt följ med perfekt störning ifrom av liten hund i flexikoppel som släpptes fram - självklart riktigt nära också -vilket var skit svårt enligt Charlie. Var längesedan han tyckte en sådan störning var så svår, men det kan ju ha att göra med att det var den hunden som tidigare försökt hoppa på honom - då Daniel svingade iväg den i sitt förbenade flexikoppel x2 - men iallafall löste vi det och han kom tillbaka till arbetet snabbt!

Apporteringen fick sig också en omgång, och behöver jag säga att det inte är mitt favoritmoment?! Men vi forsätter enligt planen, och tar myrsteg framåt varje gång.
Verkligen en sådan där dag då man bara vill gå ut igen, så fort man kommit in. Så nu blir det nog till att hitta på någon mer anledning till att gå ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!