lördag 28 maj 2011

Ny inredning i köket!

Eftersom regnet har öööst ner hela dagen så passade jag på att åka till MIO i Frölunda. Där köpte jag en fin båt jag spanat in :) Nu står den bredvid pippin i fönstret. En ny duk blev det med så den nya stylen på köket börjar ta sin form.



Har sedan varit ute för ett kort träningspass med den lille. Inte mycket man hinner fixa till innan imorgon men två saker skulle vi träna på iallafall. Svängar med halt i linförigheten - vi lyckades inte med en enda igår - samt förbud av nosande när han ligger ner.
Svängar med halt gick bra, sa FOT i varje sväng i början och sedan skärpte han sig. Men det är fortfarande väldigt osäkert men det får vi träna till veckan.
Gjorde en platsliggning och då nosade han självklart inte... :) Provade läggande under gång x2 - väldigt positivt att han la sig blött gräs, det gör han aldrig annars - och inget nosande då heller. Så Daniel fick preparera marken med att dra runt en massa köttbullar så det luktade EXTRA gott och då kom nosandet - äntligen - och jag kunde markera rejält att det där håller vi inte på med. Den här träningen får också fortsätta under veckan!

NU dags för räkor! 

1 kommentar:

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!