torsdag 19 maj 2011

Roadtrip till Halmstad!

Imorse ringde klockan tidigt - iallafall för att vara en ledig dag - och vid halv åtta rullade vi från Sannegårdshamnen. Åkte till tippen och slängde all skit som fått sova i bilen. Sedan vidare genom hela stan för att hämta upp Gustav. Vid halv nio rullade vi ut på motorvägen med sikte på Halmstad. Blev ett stopp i Varberg på Donken för frukost - älska McToast! Släppte av killarna vid skolan och åkte sedan hem till MIN Elin!

Vi fikade och pratade ikapp om allt möjligt! Jag firade Elins födelsedag samt inflyttning i nya lägenheten med lite presenter. De 2 timmarna gick väldigt fort men var super mysiga :) Så gott att träffa dig vännen!

Elin!

Åkte sedan ut till Eurostop där Daniel med kompisar satt och käkade lunch. Då McDonken stod för frukosten hoppade jag över hamburgaren till lunch. Köpte istället med mig jordgubbar som jag tog med ut till Hanna.

Kill-gänget!

Åkte sedan ut till Hanna där vi hade bokat en lektion. Tråkigt nog låste sig Charlie som attan från början. Trodde faktiskt att vi hade arbetat bort det nu, då det var väldigt längesedan han låste sig så ordentligt... Men efter ca 20 min av jobb från min sida så släppte det och vi kunde börja träna. Hanna kunde konstatera att Charlie tappar koncentrationen när någon tittar på honom - både människa och hund - då det gör honom osäker då han uppfattar det som dominant.

Fokus för kommande träningspass:
* Externbelöning ifrom av blötmat för att belöna ingångar på planen, för att få fokus från start.
* Träna med människor som tittar på Charlie. De får börja med att stå med ryggen emot då det gör dem mindre dominanta. För att sedan successivt försvåras.

Med 2 av Hannas hundar genomförde vi en platsliggning med Charlie i mitten. Helt plötsligt kommer gårdens katt gående vid hundarna, men Charlie låg lika stabilt trots det - SUPERDUPER BRA - och belönades med en hand full av köttbullar :) Grymt bra gjort ska ni veta!


Årets första svenska jordgubbar!

Charlie förälskade sig i Lotta, 12 år :) 

Ett perfekt sätt att spendera en ledig dag på.
Vi ses snart igen Halmstad! 

1 kommentar:

  1. Både han och du var super. Speciellt platsen med Diezeldorf störning.

    P.S. Lottas öron är jätterena. D.S.

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!