söndag 20 juli 2014

Nyklippt sessa

Värmen har varit påtaglig idag och pga vissa omständigheter har vi fått hålla oss hemma. Då är det väldigt skönt att vi kan stänga fönster och dörrar och dra på kylan inomhus. Känns så lyxigt att ha ca 22 grader inomhus medan termometern på altanen - som låg i solen hela dagen - visade upp över 45 grader varmt!  Speciellt gott är det ju för hundarna och Tyra som brukar vilja vara ute hela dagarna, har hållt sig inne idag.

När temperaturen sjönk lite på kvällen gick vi ut på altanen och hade lite skönhetskväll. Det var dags för trimmning! Jag är ju väldigt van vid att klippa Charlie, men han klipps inte enligt någon rasstandard utan klipps helt utifrån vad som passar hans allergi och vad som är mest praktiskt. Med Tyra däremot, ska jag försöka att hålla mig till vad som är korrekt inom rasen. Jag blev riktigt nöjd med dagens resultat!
Snygga sessan

Har glömt skriva att när vi åkte från Karlstad i helgen så stannade Charlie kvar. Han är varje sommar en vecka hos mina föräldrar på kollo, och så även i år. För oss får det därför bli en vecka med fullt fokus på Tyra, och det är första gången hon bor hos oss utan sin storebror. Hittills har det gått hur bra som helst, hon har inte påverkats alls av att han inte är här. Roligt för oss att kunna se vilka beteenden som kommer ifrån henne, och vilka som hon härmar från Charlie. Mer update om det får komma senare i veckan! 

1 kommentar:

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!