söndag 26 februari 2012

Spårpremiär

Mina killar är tillbaka och när jobb för de båda tvåbenta var klart för denna söndagen så tog vi oss en tur med bilen. Målet var att hitta SKOG! Vi körde ca 3 mil mot Borås-hållet och där hittade vi minsann skog - utan att det bodde en massa människor där.

Idag var det dags för spårpremiär! Nu va det sjukt längesedan vi spårade. Senaste året har den lille bara gått två spår, så ni kan tro att han var laddad. Det var som att ha en pansarvagn i snöret och herregud vad det gick. Han fick gå två spår som faktiskt var ganska korta, med 2 vinklar i varje samt 2 apporter i varje. ALLA apporter kom in och här har det verkligen hänt något. Tidigare har han svischat förbi apporterna - oxfilé eller bästa leksaken väger inte upp mot att spåra vidare liksom - men idag var det ingen tvekan om vad man skulle göra när man såg en apport. Kan tänka mig att våran inomhusträning angående hur man hanterar en apport-pinne har något att göra med denna utveckling :)


Nu ska vi försöka få till lite regelbundhet med spårningen. Charlie älskade det och det här är verkligen världens bästa aktivering. Han har varit totalt slut sedan vi kom hem :)

Ikväll har Hanna och Victor varit här. Vi har gjort hemmagjord pizza, dippat lite grönsaker och sett på Så Ska Det Låta - veckans bästa tv-program!

Nu blir det till att duna in då mer jobb väntar!

1 kommentar:

  1. Roligt att det gick så bra att spåra vännen! :D hihi då känns det som våren är nära när man kan dra igång med det! :D tjihiji

    Kram till er!

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!