söndag 19 februari 2012

Welshpromenad

Fick gå upp tidigt imorse för att åka på jakt efter broddar. Hade en riktig tur och fick napp i vår ICA-butik direkt. Anade att det även skulle vara isgata i skogarna idag och en till promenad i sådan halka var jag inte sugen på.

Hela 18 welshar och 15 förare möttes upp i Mölndal och tog en promenad tillsammans. Promenaden tog 3 timmar och då hann vi även med en fikapaus där vi blev bjuda på korv med bröd. Vovvarna var lösa hela tiden och Charlie tyckte det var jätte kul. Han uppförde sig utmärkt och det var så skönt att ha en hane som inte ville slåss. När bråk utbröt gick Charlie åt andra hållet, vilket är gott för en matte som tycker sånt är lite läskigt! Kul och se att hans språkkunskaper är betydligt bättre nu för tiden, dom är faktiskt riktigt bra, och skönt att han är så stabil. Han hittade två tikar som han fullkomligt förälskade sig i och dom busade nästan hela tiden.

I fikapausen hann vi med lite fotgående och backen-träning. Var ju tvungen att passa på när störningen var så perfekt.

Full fart på den lille

Ser ni Charlie?

Grillen

Vilopaus där vi delade på en korv med bröd

Nu blir det lite lunch och vila då både matte och hund är lite trötta.
Sedan ska vi ladda om för agilityträning ikväll!

4 kommentarer:

  1. Ser ut som ni haft en underbar dag :)

    SvaraRadera
  2. Härligt!

    Visst är det fantastiskt att man kan ha alla lösa utan att det uppstår något bråk! Tänk om man skulle göra samma sak med rottisar?? Hur skulle det gå då??
    /Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. På våran promenad slogs hanarna faktiskt rejält under promenaden. Charlie var den enda hanen som valde att inte slåss. De andra hanhundsägarna fick slita isär sina hundar flera gånger.

      Radera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!