tisdag 9 augusti 2011

Höstens hundkurser!

Idag betalade jag in anmälningsavgifterna till de kurser vi ska gå i höst - dyyyyyrt! - men självklart värt det! Det blir en lydnadskurs på GMBK, det är samma gäng som gick i våras som ska köra vidare mot tvåan - och vissa av oss fortsätter med ettan! Sedan är vi nu även anmälda till en agility fortsättningskurs hos Hundakademin. Ska bli super kul att under ett par veckor få ett pass lydnad och ett pass agility varje vecka. Önskar vi hade kunnat gå en kantarell-kurs också men plånboken håller inte riktigt för det.... det är sjukt dyrt med hundkurser alltså!

Under hela sommaren har vi kört ett träningspass i veckan. Idag åkte vi ut till GMBK - hundklubben - och tränade. Hade turen att det var några fler där så vi fick störning. Fortsatte träning med linförigheten, snabba lägganden samt inkallning. Sprang även bort till agilitydelen en snabbis och körde lite slalom.


Träningen går framåt men det är fortfarande störningar som är problemet. Men vi kör vidare och tävlingstankarna är lite åtsidosatta för ett tag - förutom welsh-KM - och jag tror det kommer göra det lättare för mig som tävlingsmänniska :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!