torsdag 8 september 2011

Firande av den lille

Charlies födelsedag bestod av en dag på dagis, hem för att sova en snabbis och sedan vidare till agilitykurs. Kursen gick super bra för oss och vi fick till riktigt bra träning. Kontaktfält, svåra tunnelingångar, bakombyten och slalomingångar med hinder framför. Instruktören är väldigt bra och hon försvårar varje övning för oss så att vi verkligen ska få en utmaning, vilket passar oss perfekt.

Vid ett tillfälle utbrast instruktören: NI KOMMER BLI SÅ JÄKLA BRA, HAN ÄR GRYM!
Han har sådan energi vid varje kurstillfälle av agilityn och det märks så tydligt att han bara älskar det! När kursen var slut var de andra hundarna helt slut - vi tränade riktigt mycket - men Charlie ville bara mer. När vi skulle gå hem snodde han en leksak i min ryggsäck och smet in på planen och ville inte gå därifrån :) Det har aldrig hänt efter ett lydnadspass...

När vi kom hem var det dags för födelsedagsfirandet av den lille! Vi sjöng "ja må han leva" - Charlie fattade nada men viftade på svansen i maxfart - och sedan fick han ett HELT paket med parmaskinka! Han hade även fått ett paket på posten - från mormor och morfar - som innehöll en leksak, en påse godis och ett fint kort! Han öppnade paket på en minut och mördade leksaken på lika lång tid!

Frestande :)

Crazy eyes!

TACK mormor och morfar hälsar Charlie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!