tisdag 13 november 2012

Rutan utan ljud på klubben

Det var utlovat uppehåll hela dagen, men några minuter innan jag slutade jobbet så började dropparna från himlen att falla. Suck och stön, ska vi aldrig få träna utan regn? Det blev som vanligt full regnutrustning, för inte viker vi ner oss för väta inte. Så full spätta ut till GMBK för lydnadsträning!

Planen idag var att fortsätta med rutan, där vi slutade sist. Samma tankar och samma träningsupplägg. Jag kan med stolhet säga att det gick så JÄVLA bra! Inga skall, bra fart, snyggt ställande och sökte mitten på rutan. Total lycka!
Jag är så himla nöjd med dagens träning. Samarbetet var verkligen på topp och han brydde sig inte om enda störning! Fria följet var super härligt, svängarna var felfria, MEN jag fick lägga krut på halter efter sväng. Han hamnade lite snett och långt fram där, så det jobbade vi lite med. Tänk vad alla moment är levande hela tiden, så fort man löser en del, så upptäcker man något annat man vill förbättra! Vi tränade vidare med att köra igenom alla momenten i tvåan och tränade sedan på det som behövdes.

En härlig genomkörare i regnet där vi fortsatte våran resa viiiiidare!

4 kommentarer:

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!