fredag 3 december 2010

Röjj på Östra!

Vi sov hur länge som helst imorse - gick inte upp förän halv elva... - och kollade direkt med Erika om hon ville med till Östra för lite hundbus! Hon satt redan i bilen på väg dit - !!! - så jag och Charlie skyndade oss och åkte efter :)
Tok-Charlie!

Sötnosen!

Våra hundar lekte vartannat i gräset vid sanddynorna och helt plötsligt dyker det upp en STOR svart hund - helt utan ägare... Vi kallar in våra hundar och börjar gå på stranden. Hunden följer efter och Charlie stressar upp till max - han tyckte inte alls situationen var värst trevlig - då den andra hunden följde efter oss och sedan försöker komma fram till Charlie hela tiden.. Jag ryter till på den andra hunden och försöker få bort den, men det var inte det lättaste, men den kom inte åt Charlie iallafall... Tillslut kommer ägaren ikapp - en gammal gubbe - som fullständigt skiter i vad som hände och bara går vidare med sin hund... USCH vad trött man blir!!!!!
Jag har full förståelse för att hundar kan sticka - been there, done that :) - och jag accepterar det fullt om ägaren kommer efter och försöker lösa situationen, men när dom fullständigt skiter i det så blir man så arg... 

3 kommentarer:

  1. Sådana finns det tyvärr gott om. Tur att allt gick bra.

    SvaraRadera
  2. Säger som Hanna och det som irriterar är att dom inte kan be om ursäkt. Det kan hända oss alla att hunden sticker men be om ursäkt. Skönt att det inte hände något.

    SvaraRadera
  3. Ja vissa människor har nog inte alla hästar hemma om man säger så... :)

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!