måndag 14 mars 2011

Spårträning!

Vi tog bilen och körde utåt på Hisingen! Det var inte svårt att hitta skog, men att hitta bra spårskog va inte så lätt... Det va så himla snårigt överallt! Men tillslut va vi tvungna att bara stanna för det började bli så mörkt!
Vi hittade en liten äng där vi la två spår som båda började på ängen och sedan gick upp en bit i skogen.
Mitt spår gick vi först och där la jag två 90 graders vinklar - har vi aldrig provat förut - men han tog dom KLOCKRENT!! Han var lite övertaggad - han älskar att spåra - så han är lite flängig men han är ändå super fokuserad och det är det som är det viktigaste! Bara han får några mer spår i kroppen så blir han mer metodisk!

Idag fick han alltså två spår med totalt 4 apporter och ALLA kom in i hand på oss! Han har ju haft jätte svårt för att plocka upp apporterna förut för han har varit så spår-tokig så här har vi verkligen gjort framsteg.
På filmen ser ni det första spåret och hur han tar dom två vinklarna! Sedan blev det lite fel då han tar en sväng om och går tillbaka för att ta upp apporten, men jag är helt säker på att det var för att han var helt medveten om att han missade att plocka upp den :)



Skönt att vi avslutade dagen med glädje :)

2 kommentarer:

  1. Ser bra ut. Hoppas jag kan lära Baily att ta det så lugnt med.

    SvaraRadera
  2. Ser jättefint ut och svansen går hela tiden.

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!