onsdag 23 november 2011

Äntligen en kväll med tjejerna igen!

Vi kom fram till Halmstad runt fem tiden i måndags. Vi välkomnades av Sandra och vi hade så mycket att prata ikapp om! Sandra fixade 2 goda pajer och det första glaset rödvin intogs. Vid sju-tiden kom Ida och Elin och ÄNTLIGEN var jag samlad med mina tjejer igen!!

Åh det var så mysigt och så roligt! Vi åt av de goda pajerna, drack vin och pratade ikapp om allt som hänt sedan sist. Underbart det är med vänner som man inte sett på ett halvår men allt känns precis som förr på en sekund - det är riktig vänskap!

Till efterrätt hade Sandra ordnat ett gigantiskt fat med frukt som vi fick doppa i smält chocklad - herregud vad vi åt - och det var sjukt gött. Vi satt uppe till efter midnatt och pratade om ditten och datten :)

Ida och Elin tar mat

Mums

Sandra med sin Johan

Efterrätten!

Charlie har älskat Sandra från första stund!

Jag och Charlie fick sova i det fina gästrummet och vi vaknade inte föräns Sandra stack in huvudet genom dörren och kvittrade: God morgon!! Vi gick upp och tog direkt bilen ut till Östra Stranden - hämtade upp Elin på vägen - och vilken lycklig hund som studsade ut på sanddynorna! När vi bodde i Halmstad var vi på stranden minst 1 gång i veckan och man märkte direkt att Charlie kände igen sig.

Han fick flertalet grisryck, skällde ut en pinne - den var för stor för att dra med sig så då fick den en utskällning -, han jagade fåglar, doppade tassarna och lyckan sprutade ut från welsh-öronen :)

Glad vovve!

Nu ska pinnen få...

Haha det gick!

Sandra och Elin

När vi kom tillbaka från stranden åt vi en STOR frukost med smörgås, smoothie och pannkakor! Sedan mös vi lite i soffan innan det var dags för Sandra att åka till jobbet och för oss att åka vidare.

Mumsig frukost!

Hoppas vi ses snart igen tjejer! 

1 kommentar:

  1. Tack min älskade vän för ett efterlängtat besök!!! Saknar att ha dig runt husknuten, men som du sa så är det skönt att ses o känna att inget förändras trots att man inte ses så ofta :) Snart kommer vi upp till götet med o då får vi ses igen! Sjuuuukt söta vaplarna är!! Förstår att du är förälskad. Ha det gott, PUSS

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!