onsdag 2 november 2011

Nya tapeten uppe!

Åkte direkt efter jobbet till färgaffären och hämtade ut de beställda tapeterna. Passade på att ordna med allt vardagligt - aktivera hund och laga mat - innan Daniel slutade jobbet. Så fort han kom hem satte vi igång i sovrummet. Ca 2,5 timme senare var vi klara och resultatet blev PERFEKT!

Ingen av oss har tapetserat förut så det var inte det lättaste.... Men båda är noggranna så vi gav oss inte förrän vi var nöjda med resultatet. Vi gjorde ett rejält misstag i mitten då ena längden var åt fel håll... så två vita ränder hamnade brevid varanndra. Som TUR var upptäckte jag det innan det var för sent och det var inga problem att ta bort längden och vända på den... Men tänk om vi upptäckt det när vi var klara, då hade vi dött :)

Men efter mycket pyssel är det nu klart och det känns så kul! Vi har mer planer för sovrummet men vi hinner inte med mer idag... så det får fortsätta under dagarna framöver! Taptenen är randig i blått och vit/begie. Den bilden ni fick se härom dagen var lite missvisande, hade tagit den med ajfånen, och färgerna stämde inte riktigt... Här får ni iallafall se hur själva väggen blev:

Daniel passar in kanterna mot varanndra

Slutstädning

Den lille har fått spendera kvällen i badrummet, inte helt nöjd...

Resultatet!

Nu ska jag däcka i säng då det är första gången jag sitter ner sedan 05.20 imorse... Trött som attan alltså! 

2 kommentarer:

  1. Vad snyggt det blev o mycket bra jobbat!!kram Eva

    SvaraRadera
  2. TACK!
    Vi är jätte nöjda!
    Kram!

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!