torsdag 23 juni 2011

Barnvakt - a pice of cake ;)

Igår var vi barnvakt åt lilla Frode! Vi tog först en promenad till havet och då var det många tårar då han saknade sin mamma. Men när vi väl kommit ner till havet fick han kasta sten i vattnet och då glömde han helt bort varför han varit så ledsen :) Sedan fick han cykla hela vägen hem - han är bara drygt 2 år så det var ett redigt motionspass - och när vi kom hem vart han lite ledsen i några sekunder men det släppte direkt - duktiga unge!



Kvällen ägnades åt att kolla på Pippi på rymmen - jäklar vilken bra film - och Frode käkade pannkakor och vi lite större tog en kebabrulle.



Efter filmen var det läggdags. Frode gjordes iordning för kvällen och han somna direkt hans huvud nuddade kudden - jag skojjar inte - och sedan sov han gott hela kvällen! Någon som sa att det va jobbigt med barn?!?! ;)

Charlie är ju min lilla bebis och det bevisade han än en gång. Han hann nog bara vara inne i huset i 30 sekunder innan han hittade en napp - som Frode då snällt gav bort till vov vov - och han släppte den inte på hela kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!