tisdag 30 november 2010

Bästa fria följet någonsin!!

Idag har vi -10 grader här i Halmstad! Och snäll som jag är så körde jag naturligtvis Daniel till skolan imorse - han hade väl frusit ihjäl annars! Eftersom vi ändå var ute och körde så fortsatte vi till Östra Stranden!
Det var helt underbart där idag! Perfekt också för snön hade blåst bort på halva stranden, svårt för Charlie nu för han blir så kall under tassarna av snön så han får ont... Men på stranden var det inga problem!







Körde också ett litet lydnadspass och Charlie har ALDRIG gått ett sådant fint fritt följ! Det var nästan så tårarna kom :) Så jäkla kul!!! Körde igenom 1:ans moment - förutom hoppet - och det gick grymt bra! Han vet verkligen vad momenten innebär, sedan gäller det bara att hitta den motivationen som han hade idag!

Nu blir det snart lunch och sedan ska jag iväg till frissan - spännande!!

2 kommentarer:

  1. Underbart fina bilder, vad vacker han är och vad otroligt roligt att det gick så bra när ni körde lydnad! Ni är så duktiga och fina ihop - perfect match

    Hoppas allt är bra!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Salsa får också ont i tassarna.. men bara i stan och inte här hemma på landet där det är mer snö och minst lika kallt.. så vi tror att det är vägsaltet som svider...

    Fina bilder! och vad skoj att det går så bra!

    SvaraRadera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!