onsdag 5 januari 2011

Lydnadsträning och fortsatt packning!

Den här dagen har inte varit speciellt spännande, men ack så effektiv!

Inledde med ett lydnadspass med den lille. Upptäckte - synd att mitt tröga jag inte tänkt på det tidigare - att vi har ju en stor skottad grusplan precis vid lägenheten = perfekt för lydnadsträning!
Vi körde igenom det som gick utan någon rekvisita och det bästa var KÄNSLAN i Fria Följet, han har ett härligt sug, jätte fin position och håller kontakten hela tiden! Vi börjar riktigt få till det nu - dock utan kommendering - men det måste ju sitta bra innan det för att ha en chans att kunna fungera med :) Något jag dock upptäckte idag är att utan koppel går han GRYMT bra just nu, men med koppel så tappar han det där härliga suget.. Jag antar att det beror på att jag endast tränat utan koppel och i koppel har inte belöningarna varit lika bra! Så där måste en förändring ske!

Sedan har dagen fortsatt med packning, packning och åter packning! HERREGUD vad grejjer man har!
Nu är iallafall nästan allt nerpackat i flyttlådor - kaos är bara förnamnet - men nu börjar man ändå se slutet.
Just tillagar vi den sista måltiden i lägenheten - avslutar med favoriten kyckling med currysås - och imorn bitti åker även kastrullerna ner i lådor!

Idag fick även Black Beauty - bilen - lämna verkstaden! Skönt att han är hel igen och mamma ser till att han kommer till Göteborg imorn!

Nu måste jag göra lite currysås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!