onsdag 1 augusti 2012

En dag fylld av aktiviteter

Har som sagt varit på Gekås i Ullared idag tillsammans med våra bästa grannar. Vi var inte ensamma om att besöka det gula huset idag, men det var iallafall ingen kö, även om det inte fanns värst mycket plats inne i varuhuset. Vi gick strategiskt runt och det blev en del shopping. Daniel handlade mer än mig, så det kan ju trösta alla, som tror att jag tvingat med honom till detta tant-fyllda ställe! Vi hann med både fika, korvätning och avslutningsvis en färsk munk innan vi åkte hemåt igen.
Fikapaus med muffins och wienerbröd
Therese och Daniel är nöjda med dagens shopping
Som alltid när man åker från Ullared, fyllt bagage av gula kassar :) 

Hemma igen väntade världens bästa welsh på oss, och han blev överlycklig för den lilla apan jag köpt åt honom. Vi slängde bara in kassarna i våra lägenheter och gick sedan ut på gräsplanen. Aktivering för den bästa stod på schemat, så jag passade på att träna lite lydnad med publik - och riktigt knäpp störning! 
Vi traskade sedan bortåt nere vid vattnet, och stannade på ett nytt ställe som öppnat. En liten bod där dom säljer fisk i alla dess slag, och även några lunchalternativ. Daniel tog en laxbakelse och vi andra mumsade på fisksoppan. Dom hade en bänk utanför där vi kunde sitta - perfekt med uteservering när man har hund! - och maten smakade ljuvligt. Hit blir det definitivt mer besök innan sommaren är slut - har den ens börjat? - och nästa gång står räkmackan på tur! 
När vi traskat hem igen blev det samma sak igen, in med grejer - och hund - och iväg igen. Nu körde vi bort till City Golf där vi slog några hinkar och hade tävling på puttinggreen. Therese hade aldrig spelat förut, men hon var grym på att ta instruktioner och innan vi var klara slog hon över 75 meter, inte illa! 
Skryt: Jag ser hur min boll flyger över 120 meter - med åttan - inte så illa! 

Att göra roliga aktiviteter med bästa vänner på en ledig dag, det äger! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!