söndag 19 augusti 2012

Förberedelser för vårt första viltspår!

På eftermiddagen mötte vi upp Boel och Hanna i Kungsbacka. Vi började med en promenad i den fina naturen, där stigen främst gick genom världens största kohage. Men vi hade tur och behövde inte mata bort några kossor från stigen!
Meya, Isa, Charlie och Freja
Fina vyer
I kohagen
Vi traskade runt ca 5 km och när vi var tillbaka var det dags för förberedelse för viltspår! Dom andra tjejerna har gjort det förut och ska tävla i det. Så vi la två öppenklass-spår till dom - med vinklar, återgång och bloduppehåll - och det var kul att få gå med och se hur man ska lägga spåret. Man ska ju droppa blod och dra en klöv, och där behöver man ju lära sig hur man ska göra. Jag har inget material så imorgon tar Boel med sig en extra klöv, så ska vi lägga ett spår till Charlie också. Han ska dock få ett lättare - inget tävlingsspår - eftersom det är premiär för oss.

Det tog lång tid att lägga spåren - viltspår är verkligen inget man gör lite snabbt - så efter några timmar är vi hemma igen. Ska bli jätte kul att få prova viltspår imorgon, och får bli blodad tand får vi se till att införskaffa en klöv och lite blod!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!