söndag 5 augusti 2012

Riktigt båtliv på Källö-Knippla

Vi har haft två dagar av riktig båtsemester med våra bästa grannar. Vi åkte på förmiddagen i fredags och drog direkt bort till Källö-Knippla. Där hade vi tur och fick en fin plats i gästhamnen för båten. Sedan gick vi bort till en sjöbod som Therese hade fixat och där hängde vi på bryggan och solade. Vi gick även bort till badplatsen, så de andra tokarna - alla utom jag alltså! - fick hoppa från hopptornet. Vi tog en liten sväng på ön och hittade ännu ett badställe, där speciellt Charlie gick bananas!
Brygghäng
Hopptornet
Detta fick bli Charlies hopptorn
Therese ♥ Daniel 
Gymnast?!
Tokar
Enligt Charlie måste nån ALLTID hålla i kopplet
Herre på täppan?

På kvällen åt vi middag på Brygghuset, med grymt god mat. Dom serverade även Charlie nåra frolic i en söt skål! Restena kvällen satt vi i båten och drack vin - och whiskey - och bara njöt av hamnlivet. Vår lilla familj sov sedan i båten- ja ni läste rätt - och det gick faktiskt bra. Det är väl inte riktigt min grej - är mer för hotell - men jag måste säga att de va riktigt mysigt. Toaletterna mm i hamnen var riktigt fräscha. så jag kunde till och med gå in där.
Charlie fick också lite gotte på restaurangen
Att vi har det bra?
Therese och Daniel
Hamnliv
Grimaser efter stark dryck
Sovplats!

På lördag morgon tog vi en frukostbuffe på Cafe Skansen, som vi avslutade med en varsin våffla. Vi packade sedan in oss i båten och cruisade runt bland alla fina öar. Vi gick i land på en ö och solade ett par timmar. Vi åkte sedan vidare till Hyppeln, där vi åt lunch. Resan hem på eftermiddagen var rejält skumpig, och en rolig avslutning på två helt fantastiska dagar!
Både Therese och Charlie hade soldäcket som favvoplats!
Ingång till Hyppeln
Tokhunden!
Daniel
Lunch på Hyppeln
Fina vänner vi har!
Bästa båten!

En resa vi alltid kommer att komma ihåg! Helt klart det bästa på den här sommaren. Grymt! 

2 kommentarer:

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!