onsdag 22 augusti 2012

Hundrastare anlitad

På måndag börjar jag mitt nya jobb, vilket innebär att både jag och Daniel kommer arbeta dagtid måndag-fredag. Det innebär att vi måste ha en bra lösning till Charlie - och dagis är inte aktuellt. Daniel har sett reklam angående hundrastare, och idag var Lotta från Kennel Vilda Västerns hundrastning här. Det visade sig vara ett grymt seriöst företag - Göteborgs största i sin bransch - och jag föll pladask! Jag fullkomligt älskar service och då Charlie är det viktigaste i mitt liv, vill jag att den som tar hand om honom är lika noggrann som jag är. Och det var precis det som det här företaget eftersträvade. Utgick fullt ifrån mina önskemål, duktiga på hund och med en stor kärlek till hundar.

Att lägga ut en annons på blocket och söka någon har aldrig varit aktuellt för oss. Det innebär att man ska ge nyckel till sitt hem till en okänd person, samt att en för mig okänd person, ska ta hand om min älskade lille. Det finns allt för många människor man inte kan lita på, tyvärr. Så jag betalar hellre det som krävs för att få hjälp av ett seriöst företag.
Varje vardag kommer en tjej från företaget att komma hem till oss och ta ut Charlie på en timmes promenad. En stor sten har lättat från mitt samvete och det känns så skönt. Tänk vad allt löser sig :)

2 kommentarer:

  1. Hej! Använder du dessa fortfarande? Är du nöjd? Funderar på att anlita dem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Nej vi använder dom inte längre då vi nu bor i hus och har hundgård. Men vi anlitade företaget i ca 2 år och var nöjda från början till slut!

      Radera

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!