söndag 17 april 2011

Det är så man somnar sittande!

Det blev ingen agilty för oss då det var MH-test på hundklubben. Det är alltså precis ett år sedan Charlie fick känd mental status! Så vi tog en promenad i skogen istället och den lille fick en uppletande ruta. Hemma igen var det så himla varmt så vi satte oss på altanen, käkade grillad korv och njöt av solen!

Magnus grillar korv

Charlie njöt som attan av att få strosa runt i trädgården - tänk vad man längtar efter hus såna här dagar!

Efter en kortvisit hos farmor Karin styrde vi sedan kosan hem mot Göteborg. När vi är mellan Uddevalla och Trollhättan, jag har precis slumrat till, så ringer Eva. Det finns en nyckelknippa kvar i Mellerud... JÄVLAR!! Den är min, såklart, och jag måste ha den för att komma in i mitt skåp på jobbet imorgon. Behöver jag säga att Daniel inte blev JÄTTE glad över att få vända (var ju liksom halvvägs hem redan)... Magnus var dock super snäll och mötte upp oss i Brålanda så vi slapp åka hela vägen tillbaka! Charlie tyckte resan tog lång tid och var väldigt trött... sedan glömde han lägga sig ner och somnade då sittande!




Hemma igen la vi oss en stund i solen på balkongen och det var så varmt! Tillslut vart det för varmt och vi gick bort till ICA och handlade. Sedan blev det lite drama när jag skulle laga mat... Skulle lyxa till det med vitlöksbröd och lägger in baguette i ugnen. Botten blev helt svart och den var bara att slänga... Hade som tur var en till så den flög in i ugnen. Känner sedan att det börjar lukta bränt... Springer ut i köket och öppnar ugnen. Denna baguette är KOLSVART och nu ryker det rejält. Brandlarmet går igång och Daniel ska vara snabb på att ta ner det så han drämmer till den och tanken är att fånga larmet i luften, vilket han totalt misslyckas med och vi kan bara säga så att vi inte har ett brandlarm längre :)

Någon som vill smaka?

Maten smakade iallafall gott och vi avslutade med en smarrig fruktsallad!
Nu är det snart sängen för imorgon är det jobb igen. 

2 kommentarer:

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!