onsdag 13 april 2011

Helikopter som flög lågt som attan!

Jobbet gick fint idag och när jag slutat hämtade jag den lille på dagis. Som idag var helt avspänd och inte ett dugg stressad! Han lär sig mycket på dagis, tror jag har dagis att tacka för mycket som går framåt i träningen :)

Daniel var tidig hem från jobbet och vi åkte iväg och tittade efter tapeter. DET ÄR INTE LÄTT!! Det finns så himla mycket olika tapeter och det är svårt att veta vilken väg man ska gå... man vill ju ha en cool fondvägg, men den får inte bli rörig, men inte heller tråkig, och inte för mörk, men inte heller för ljus... Svårt, svårt!

När vi kom hem möttes vi av en massa Jehovas Vittnen som ville få med oss i sin sekt... gå vidare ni!
Kom upp i lägenheten och vi ska bara hämta den lille samt lite träningssaker för att gå och träna. Men så hör vi en helikopter som flyger väldigt lågt över vårat hus. Daniel tar med sig Charlie och springer ut. Ute på kajen har det kommit två killar från kustbevakningen som fiskar upp en barn-jacka ur vattnet... Dom springer ut på varje brygga och letar, det kommer poliser samt polishelikoptern som flyger väldigt lågt. Vi stannar nere vid vattnet men dom verkar inte hitta nåt så vi går bort till gräsplanen.

Vi körde lite lydnadsträning. Även idag fick vi rätt känsla från första start! Trots att han varit på dagis och härjat precis hela dagen så räcker det att han får sova en timme och sedan har han grym energi för träning - älskar hans energi!!
Daniel kommenderade oss då vi behöver träna på det. Nu när vi har rätt känsla i passen måste vi börja mer med detaljträningen. Positionen är inte den bästa, men vi tar det lite pö om pö. Nu belönar jag främst bakåt med leksak för att få honom lite längre bak. Blir jag för petig så tröttnar han, så man får väga av hela tiden!
Störningsträning fick vi i massor då helikoptern stod stilla över oss ca 100 meter upp, det dånade som attan! Men trots detta så skötte sig den lille utmärkt! Mer träning framöver behövs, men vi är verkligen på G!

Här kommer två filmer. Den första är på ett fritt följ i början av passet. Den andra är lite inkallning där helikoptern är fruktansvärt nära. Lyssna i början så hör ni vad jag får skrika för att Daniel överhuvudtaget ska kunna höra!





Nu väntar sängen då jag ska göra ett dagpass imorn igen!

PS. Har inte hittat någon information om jackan i vattnet på någon nyhetssida. Antagligen är det inget barn som är anmält försvunnen så det är nog bara någon som tappat en jacka - får vi hoppas iallafall!

2 kommentarer:

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!