onsdag 20 april 2011

Promenadgudie!

Efter lunch åkte jag ut till Bäckebol och var inne en snabbis på IKEA. Inhandlade gardinstänger till de nya gardinerna i köket som jag köpte i Mellerud. Skulle sedan försöka köpa hundmat till den lille. Vilket INTE var lätt... Efter besök i 3 djuraffärer gav jag upp! Får bli ett besök i Sisjön imorn isället.

När Daniel kom hem från jobbet satte han snabbt upp gardinstängerna åt mig och sedan körde jag honom till tågstationen. Han är just nu på väg till Åre där han kommer åka skidor hela påsken! Saknar dig redan bästis :) Ni får se bilder på köket imorn, gardinerna måste strykas först! Föresten, fick en påskpresent innan han åkte också! En bok som jag kommer ha STOR nytta av!


Göteborgs promenadgudie - 123 tips för promenaden, utflykten och motionsrundan!

När vi släppt av Daniello på stationen körde vi direkt till hundklubben. Onsdagar är träningsdag där ute så jag ville passa på att träna med all störning. Hade en genomtänkt plan för dagens pass och höll mig väldigt bra till den. Tränade starter i linförigheten samt snabba ställanden! Tyvärr missade vi den gemensamma platsliggningen, vilket ändå var positivt då vi var så inne i vår lilla bubbla att vi missade allt som hände runtomkring :)

Nu blir det lite kvällsmat och sedan sängen. Imorn har jag sovmorgon vilket jag ska njuta av tillsammans med den lille!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!