torsdag 7 juni 2012

Eftermiddag på havet

Vi hade lite svårt att bestämma vad vi skulle hitta på igår eftermiddag, tillsammans med Hanna och Victor. Valet stod först mellan Liseberg och Marstrand. Men det tog en snabb vändning och vi åkte ut med båten istället. Vädret var väl inte lysnade på dagen så vi var laddade för en kall kväll. MEN vädret levererade, och det rejält, så det slutade blåsa och solen värmde riktigt fint. Trots det hade jag på mig min tjockaste kofta och höstjacka, men så är jag sveriges största fryslort också!

Vi åkte ut till Rivö och la till på andra sidan denna gången. En egen liten strand och platta klippor att sitta på. Killarna drog igång den lilla grillhinken och grillade korv som vi smaskade i oss, så gött! Den lille levde livet och sprang konstant i de timmar vi var där. Snacka fyspass när man hela tiden far upp och ner för klipporna. Han visade även på ett nytt beteende där han först grävde en grop - det har han gjort många gånger förr - men nu la han en korvbit i gropen, och la sand över med hjälp av nosen. Han provade också att ta ett bett av en blåmanet, men det verkade inte smaka värst gott :)

Min bästa

Korvgrillning på G

Bästis

Det blev ett par simrundor kan man säga :)

Avspänning

Jag började sedan bli lite rastlös och min Daniel känner mig så väl. Så när jag började gnälla lite, så var han snabb med att bygga ett hinder. Så jag och Charlie tränade lite tvåans hopp där i sanden, och min rastlöshet försvann :)



Vi gick sedan över på andra sidan av ön en stund, och sedan slappade vi bara och njöt av lugnet och tystnaden en stund.





Vi tuffade sedan hemåt och var i hamn vid nio-tiden. Victor var snabb som en vessla och vips hade han fixat fram en massa jordgubbar. Så vi avslutade med jordgubbar och vanilj-kesella. En skön kväll som blev väldigt mycket bättre än vi trodde från början :)

1 kommentar:

Om du inte har en egen blogg så klicka i anonym.
Men glöm inte att skriva vem du är i kommentarsfäletet!